ID grafika:
#1420
Nr pracy:
#22295
ID grafika:
#1420
Nr pracy:
#22605
Witam ponownie, dziękuje bardzo za cenne uwagi. W załączeniu projekt po poprawkach. Czy wersja z mniejszą ilością czekolady bardziej się Państwu podoba, czy coś może zmienić jeszcze w tej wersji? Pozdrawiam
2016-01-29 16:02Zmiana bardzo pozytywna, podoba mi się, zastanawiam się tylko nad pewnymi założeniami jakie mieliśmy - chcemy promować nasze logo i szwajcarskość produktu, w innych projektach jakie otrzymujemy nasze logo jest przeważnie u góry produktu. Zaznaczam ze możemy popracować jeszcze nad samym logo. Możemy napis Das Oryginal dostosować do owalu całości etykiety , i dokonać paru innych przeróbek, Technicznie patrząc ten trójkącik do otwierania będzie pewnie w normalnym handlu pokrzywiony. W załączeniu w katalogu inspiracje pokazuje zdjęcie naszego produktu normalnie kupionego w sklepie żeby widzieć jak wygląda przeciętny po obróbce handlowej :), Podoba mi się czcionka jakim jest pisany produkt, myślałem ze może nazwa produktu z górnej części przenieś na dol, oczywiście wiem ze musi wtedy nastąpić zmiana wielkości czcionki. Może wtedy ten „trójkącik” do otwierania ozdobić znakiem o naturalności i opis 100 g. Bardzo fajna zmiana w produktach z czekolada, choć wyobrażałem sobie może bardziej takie zdjęcia jaki przykładowo umieściłem w INSPIRACJE, chodzi o to żeby była widoczna czekolada na owocu , ale żeby czekolada była tylko dodatkiem a owoce nie pływały w czekoladzie, czekolady w produkcie jest tak naprawdę 10% całości i chciałbym taka sugestie przekazać obrazem. Oczywiście traktuje te zdjęcia jako poglądowe , nie maja być te akurat. Nasze produkty chcemy tez sprzedawać na rynek azjatycki a z powodu inności tamtejszych nacji chciałbym żeby wiedzieli dokładnie o czekoladę a nie jakiś inny dodatek. Bardzo proszę tez o uwagi ze pana/ Pani strony, nie chodzi mi o dominacje nad projektem żeby ktoś wykonywał moje zdanie, ale o poradę w sprawie „smaku estetycznego” uwagi mile widziane. Z drugiej strony chce tez przekazać moja wizje i potrzeby wynikające z praktyki.
2016-01-29 18:18